Om Oss

Hinna Bistro, den lokale puben på Hinna har holdt de tørste ganene mellom Lura og Stavanger sentrum i over 20 år.

 

Ikke bare har vi kanskje byens mest serviceinnstilte, glade og sjarmerende betjening, men vi har også et stort utvalg av både småretter, middagsretter og desserter. 

Annenhver torsdag disker vi opp med quiz til fullt hus, hver torsdag er det komler fra 15:00 til 19:00 og annenhver fredag er det fantastisk stemning med live-musikk av ulike slag.

 

Skulle dere ønske å leie lokale til hva enn det måtte være, har vi også et sidelokale hvor det kan arrangeres aktiviteter av ymse slag. Enten det er snakk om konferanser, utdrikningslag, eller bare rett og slett middag for deg og dine om du skulle ville ha det litt avskjermet. 

Skulle det være aktuelt, har vi alle rettigheter i lukkede selskap.

 

 Totalt er vi 15 stk som står på for at våre kunder skal være fornøyde, og få den servicen som forventes av oss.

 

Vi liker å kalle oss en fotballpub, så det meste av fotball får du også med deg her hos oss. Enten det er den norske Tippeligaen, eller større ligaer som UEFA Champions League eller selvfølgelig VM.

 

Vi tar imot alle med et smil, både de gamle kjente, og nye ukjente. Det skal føles godt å komme hit å ta seg en kaffe, et par øl eller for å spise noe. Alene eller med venner.

 

Vi har åpent 361 dager i året, så om du skulle ønske å gå en plass hvor du kan føle deg mer enn velkommen og kanskje til og med bli kjent med et par nye fjes, er Hinna Bistro plassen å gå.

 

 

Det er bare å ringe oss på 51 88 22 22 eller 909 66 131 om det skulle være noen spørsmål.

 

Håper vi sees!